Kontakt os på tlf: 43 64 95 55 eller

på mail: info@albertslund-glarmester.dk

Skal vi ringe dig op?

Udfyld felterne,

og vi kontakter dig​!

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Butiksruder, der passer til din butik

Hos Albertslund Glarmester har vi mange års erfaring med udskiftning af glasruder i forskellige virksomheder og butikker. Vi har derfor også et bredt udvalg af glastyper, så du kan få den rude, som passer til din forretning hvad enten det er butiksruder eller anden glasrude til virksomheden.

Glasfacader og butiksruder

Vi går op i, at din facade til din butik er indbydende, men den skal også være effektivt og gavnlig for dig som butiksejer. Derfor tilbyder vi dig også forskellige typer af glas til din facade. Blandet andet energisparende butiksruder, lyddæmpende butiksruder og sikringsglas, som forhindrer indbrud. Vi tager selvfølgelig hensyn til din butik under udskiftning og montering, så arbejdet forstyrrer dig mindst muligt i hverdagen.

Kontakt os

Du er altid velkommen til at kontakte os på telefon 43 64 95 55, hvis du er interesseret i, at vi hjælper dig med udskiftning af din butiksrude eller glasfacade. Hvis din butik ligger i Albertslund, Vallensbæk eller Glostrup kommer vi gerne ud, og giver dig den mest optimale løsning til netop din butik.

Åbningstider:

Telefonisk er vi til at træffe:

Mandag - torsdag: 

8.00 - 17.00

Fredag:

8.00 - 15.30

Butikken og værkstedet:

Mandag Lukket 

Tirsdag  - torsdag:

13.00 - 17.00

Fredag: 

13.00 - 15.30

Albertslund Glarmesteren ApS

CVR: 30274083

Kontakt

Adresse

Rydagervej 6

2620 Albertslund